Nyheder

Inga Copeland selvudgiver sit andet soloalbum på ikkeeksisterende dato

Skrevet af Alex Nørregaard

Inga Copeland (tidligere medlem af Hype Williams) er på vej med sit andet soloalbum, der udkommer på en ikkeeksisterende dato.

Inga Copeland_Relaxin with Lolina

Inga Copeland, der formentlig er bedst kendt som den ene halvdel af den hedengange duo Hype Williams (sammen med Dean Blunt), har annonceret at hendes andet soloabum, RELAXIN’ with Lolina, udkommer i løbet af denne uge. På sin vis.

Udgivelsesdatoen er fastsat til den 29. februar – en dato, der dog ikke eksisterer i dette kalenderår. Det er TinyMixTapes, der har opsnappet en ny Copeland-Soundcloud-side, hvor udgivelsesdatoen er angivet under det, der ligner et sløret feriefoto.

Derudover ligger nummeret “I Am Your Ambient Wife”, der er Copelands seneste og er at finde på Hyperdub-kompilationen 10.3 fra 2014. Sidste år udgav Copeland desuden sit første soloalbum, Because I’m Worth It, hvor Darren Cunningham aka Actress bidrog.

Leave a Reply