Nyheder

Ikke mere Field Music

I januar klappede Undertoners anmelder så hårdt i hænderne, at de begyndte at bløde, da han fik Field Musics andet album, Tones of Town. “Absolut fremragende”, “gudsbenådet pop-solskin” og “mirakuløst” lød det.

Dét bliver der ikke mere af, rapporterer Tiny Mixtapes. For trods alle de pæne anmeldelser af Tones of Town, gider trioen ikke at være en trio mere. “We basically want to do things that aren’t classed as ’Field Music indie band.’ It just makes us sick. We don’t want to have to compete in the sphere of indiedom,” forklarede bandet for nogle dage siden i et interview med BBC.

Det fremgår desværre ikke, hvordan man konkurrerer “in the sphere of indiedom”. Måske er det noget med at være bedst til at bære stramt genbrugstøj eller dedikere hele sit liv til John Peel.

Skriv et svar