Nyheder

Ikke mere Field Music

I januar klappede Undertoners anmelder så hårdt i hænderne, at de begyndte at bløde, da han fik Field Musics andet album, Tones of Town. “Absolut fremragende”, “gudsbenådet pop-solskin” og “mirakuløst” lød det.

Dét bliver der ikke mere af, rapporterer Tiny Mixtapes. For trods alle de pæne anmeldelser af Tones of Town, gider trioen ikke at være en trio mere. “We basically want to do things that aren’t classed as ’Field Music indie band.’ It just makes us sick. We don’t want to have to compete in the sphere of indiedom,” forklarede bandet for nogle dage siden i et interview med BBC.

Det fremgår desværre ikke, hvordan man konkurrerer “in the sphere of indiedom”. Måske er det noget med at være bedst til at bære stramt genbrugstøj eller dedikere hele sit liv til John Peel.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar