Nyheder

Soloalbum fra Broken Social Scene-sanger

Som vi kunne rapportere for et halvt år siden, har Broken Social Scenes medlemmer travlt med alt andet end Broken Social Scene. Det soloalbum fra forsanger Kevin Drew, som dengang var ved at være parat, er nu færdiggjort, og vi kan blot vente på, at det bliver d. 18. september.

Den dag udsender Drew nemlig pladen, der har fået titlen Spirit If…. Den første smagsprøve, nummeret “Tbtf”, kan hentes hos Drews pladeselskab, Arts & Crafts.

Og netop “Tbtf” er et af tegnene på, at Drew glemte sine gode manerer, da han fandt på sangtitlerne til soloalbummet. For som omkvædet afslører, dækker forkortelsen over ordene »too beautiful to fuck.« Næ, den plade bliver nok ikke et hit i nogen bibelbælter – og “Gangbang Suicide” hjælper næppe på sagen. Hele tracklisten ser således ud:

1. Farewell to the Pressure Kids
2. Tbtf
3. F-ked Up Kid
4. Safety Bricks
5. Lucky Ones
6. Broke Me Up
7. Gangbang Suicide
8. Frightening Lives
9. Underneath the Skin
10. Big Love
11. Back Out on the…
12. Aging Faces / Losing Places
13. Bodhi Sappy Weekend
14. When It Begins

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar