Nyheder

Psyched Up Janis gendannes

Sune Rose Wagner udtaler, at Psyched Up Janis vil spille koncerter igen.psyched-up-janis

Der er vist rigtig mange musikinteresserede danskere, der har håbet på, at det ville ske. Og nu sker det – hedengangne Psyched Up Janis gendannes midlertidigt til en række koncerter. Det fortalte Sune Rose Wagner til sin koncert i Store Vega onsdag aften.

I anledning af udgivelsen af fotograf Søren Solkær Starbirds kommende fotobog, er Sune Rose Wagner blevet bedt om at optræde til ferniseringen i Øksnehallen den 2. april. Til den lejlighed vil han give Solkær en gave, og den gave bliver intet mindre end en optræden af Psyched Up Janis.

Sune Rose Wagner har taget kontakt til den anden halvdel af Psyched Up Janis, Jakob Jørgensen. De to har ikke talt sammen i 10 år, på grund af stolthed, som Wagner sagde på scenen i Vega. Nu er de dog på talefod igen og har planlagt at spille sammen som Psyched Up Janis – og det bliver ikke kun til Solkærs fernisering. Wagner lovede også et par koncerter rundt omkring i landet senere på foråret.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar