Nyheder

Program for Pop Revo klart

poprevo_poster2010Programmet for årets Pop Revo er endelig klart, og det har fået en tilføjelse her til sidst, nemlig Shout Wellington Air Force.

Bandet har gjort sig bemærket i år ved at udgive deres debut, der har fået mange rosende ord med på vejen, så det skal nok blive en god oplevelse for festivalgæsterne, selvom Undertoners anmelder ikke var imponeret over deres live-optræden inden Deerhoof på Loppen.

Foruden en masse koncerter vil fredag aften også byde på en hyldest til nyligt afdøde Big Star-sanger Alex Chilton med et DJ-set fra en af landets førende Chilton-kendere, Rasmus ’Rallie’ Hald Jensen.

Og så var der lige programmet. Det ser sådan ud:

Fredag
19.30 The Kissaway Trail
21.00 Bear In Heaven
22.30 The Rumour Said Fire
00.00 Caribou
– DJ Ralliegator: Alex Chilton Tribute

Lørdag
19.30 Figurines, performing “Skeleton”
21.00 Shout Wellington Air Force
22.30 Manual
00.00 Field Music
– Pop Revo All Stars DJ Crew

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

1 kommentar

Skriv et svar