Artikler

Frightened Rabbit – backstage

Skrevet af Tore Hallas

Undertoners fotograf Tore Hallas var med backstage, da skotske Frightened Rabbit gæstede Pumpehuset i København. Se den første i Undertoners nye række af fotoreportager lige her.

Hvad sker der før, under og efter en rockkoncert? Nu får du chancen for at få et unikt indblik i livet backstage på de danske spillesteder, når nogle af de største helte på indiescenen gæster landet.

Undertoner har indledt et samarbejde med fotografen Tore Hallas, der fremover vil tage dig med bag scenen til koncerter med tidens mest interessante kunstnere.

Første del i serien, som vi kalder Backstage, er med skotske Frightened Rabbit, der gæstede Pumpehuset i København den 6. april 2010. I løbet af de næste uger kan du også komme med backstage hos bl.a. The Hidden Cameras og på Pop Revo-festivalen.

Frightened Rabbit
Forsanger Scott Hutchison karakteristisk bøjet over mikrofonen, klar til at lade sin dybe, skotske røst falde over Pumpehuset.

Frightened Rabbit

Frightened Rabbit
Grant Hutchison gør aftenens setliste klar kort tid inden koncerten.

Frightened Rabbit

Frightened Rabbit
Gordon Skene (til venstre) er netop kommet med i Frightened Rabbit. Sammen med Grant Hutchison lader han op til en times folkrock i Pumpehuset.

Frightened Rabbit
Scott Hutchison og Andy Monaghan.

Frightened Rabbit
Folkrock og smøger.

Frightened Rabbit
Grant og Andy i de sidste sekunder inden tæppet falder.

Frightened Rabbit
Grant Hutchison spiller trommer og synger kor på storebrors sange.

Frightened Rabbit
Episk helteguitar.

1 kommentar

  • Åh, det var en fantastisk koncert… Så intenst og hudløst! :)Frightened Rabbit er sq ikke bange for noget som helst…

Skriv et svar