Nyheder

Unges sangskrivning fortolkes af De Høje Hæle, Mike Sheridan m.fl. i Pumpehuset

Vinyl! 2014 i Pumpehuset
Skrevet af Sabina Hvass

Midt i København er en ny pladeudgivelse med ni originale numre skrevet af unge og indspillet af professionelle kunstnere som De Høje Hæle, Mike Sheridan, Battle og Mads Mouritz. Den 31. januar kan de høres live.

Vinyl! 2014 i Pumpehuset

Tegnede udgaver af de medvirkende i Vinyl! 2014 i Pumpehuset

Det er den prisvindende non-profit organisation Hygge Factory, der står bag, når De Høje Hæle, Mads Mouritz, Mike Sheridan, Jonas Villumsen, Ali Sufi, Battle, Penny Police og Memohi går på scenen i Pumpehuset i København på fredag den 31. januar for at spille liveudgaver af originale numre, skrevet af 14 unge danskere og asylansøgere mellem 15 og 20 år.

Numrene er at finde på vinylen Midt i København, der kan købes på aftenen, og som er blevet til gennem crowdfundingsitet Boomerang. I projektet er unge danskere fra forskellige områder og kulturer i København blevet udfordret kreativt i en professionel ramme, hvor de har kunnet udvikle deres sangskrivertalent. Se mere om projektet her:

Ud over koncerterne på aftenen er der lovet is, kakao og lidt mad til de fremmødte. Mere info findes her. Billet til arrangementet kan købes i indgangen eller via Pumpehusets hjemmeside.

Leave a Reply