Nyheder

Fredagsvideo: Chimes & Bells: “Do The Right”

Skrevet af Anna Møller

Solens sidste stråler kan fanges på Sejerø Festival, der byder på masser af gratis musik denne weekend. Her spiller bl.a. Chimes & Bells, der også leverer denne uges fredagsvideo.

Hvad er bedre end at slutte ferien med at tage på gratis øparadis med glimrende musik og sommerens sidste solstråler?

I dag fredag kunne turen f.eks. gå til den lille ø Sejerø ud for Kalundborg, hvor der i weekenden er gratis musikfestival. I dag spiller TS Høeg, Frisk Frugt, Chimes & Bells, Lonely Boy Choir, Shit and Shine, Nikolas, Awesome Tapes from Africa og Kim LAS, mens lørdag byder på Muslims On Mushrooms, Vagn E. Olsson, ZX, Lamburg Tony, High Wolf, Sejerø Spillemændene, Solhorn, Thulebasen, Ensemble Economique og Shackleton.

Undertonerdarlingsene i Chimes & Bells lægger også lyd og billede til denne uges fredagsvideo med den artrockede “Do The Right” fra den selvbetitlede debutplade fra 2010. Optagelsen er fra Roskilde Festivals X-Sessions og er mørkt medrivende og uden de afsluttende blæsetoner, som ellers er med på albumudgaven.

Hav en skøn fredag, og vi ses måske på Sejerø!

 

Skriv et svar