Nyheder

Gratis Pixel-koncert på Rust

Der er gået et par år, siden vi sidst har hørt noget fra den minimalistiske danske electronicakunstner Pixel alias Jon Egeskov.
Det var med det fine, særdeles omhyggeligt programmerede debutalbum Display samt en efterfølgende koncert på Roskilde Festival anno 2004.

Men så har der også været ret så stille siden. Indtil nu, altså. For på fredag d. 13. januar dukker den konservatorie-uddannede Egeskov nemlig op på Rust på Nørrebro – formentlig for at give et fingerpeg om, hvor hans gnistrende clicks’n’cuts-stil har bevæget sig henad.

Hvis man har lyst til at blive klogere på dét, behøver man ikke tage penge op ad lommen. Showet er nemlig aldeles gratis, siger Rust – vær bare opmærksom på, at Pixel er programsat til allerede at starte kl. 20.

Leave a Reply