Nyheder

Soloplade fra Hefner-frontmand til marts

Vi skal indlede denne nyhed med at beklage, at vi for et halvt års tid siden tog munden lidt for fuld: Vi hævdede, at der i løbet af 2005 ville komme ikke mindre end to opsamlingsplader fra Hefner. Det skete ikke.

Til gengæld har forsangeren Darren Hayman varslet, at der kommer til at ske masser af ting i år – også når det gælder de to opsamlinger. Først udsender han dog sin første fuldlængdeplade i eget navn, Table for One, som udkommer d. 6. marts. Stilmæssigt lader pladen til at minde mest om de tidlige Hefner-plader, og tekstmæssigt er Hayman … nej, vent – det behøver vi slet ikke skrive om, for Hayman er så utålmodig, at han allerede nu har lagt samtlige tekster, lydbidder fra alle numre samt en video til et af numrene på sin hjemmeside.

Ifølge samme hjemmeside udkommer The Best of Hefner d. 27. marts, mens opsamlingen Catfight med 43 uudgivne Hefner-numre vistnok også udkommer i år. Men det sidste tør vi vist ikke love.

Leave a Reply