Nyheder

Tunng fortolker Bloc Party

Den engelske duo Tunng kom mere end almindeligt heldigt fra deres debutplade Mother’s Daughter and Other Songs, som markerede sig som en af de bedste plader fra selskabet Static Caravans side nogen sinde.

Tunngs andet album, som formentlig udkommer i løbet af i år, vil imidlertid blive udgivet på Full Time Hobby – og derfor tager Tunng og Static Caravan nu afsked med hinanden. Det sker med udgivelsen af en 7″-single og en cd-ep ved navn The Pioneers.

Titelnummeret (som er den eneste sang på vinylsinglen) er en coverversion af Bloc Party, og kender man Tunng ret, er sangen formentlig omarrangeret ret kraftigt.

Cd-udgaven rummer endvidere numrene fra en efterhånden uopdrivelig 7″-single samt en animeret video til nummeret “Fair Doreen” fra debutpladen.

Leave a Reply