Nyheder

Brug for te? Fiery Furnaces hjælper

Personligt kan jeg bedst lide frugtte (bare det ikke er voldsomt parfumeret), men hvis der skulle være nogle læsere, der er mere begejstrede for bitter te, må det være en god nyhed, at den skæve amerikanske søskende-gruppe The Fiery Furnaces er gået ud i køkkenet for at koge vand.

18. april sætter de tekanden på bordet og skænker os albummet Bitter Tea. I første omgang var det tanken, at Bitter Tea skulle udkomme samtidig med sidste års album Rehearsing My Choir, som i stedet endte med at være alene om at følge op på den anmelderroste Blueberry Boat fra 2004.

Men nu er Bitter Tea altså klar til at blive serveret, og ingredienserne, som bandet har beskrevet som både pigede og mere rockede end på tidligere plader, er som følger:

1. In My Little Thatched Hut
2. I’m in No Mood
3. Black-Hearted Boy
4. Bitter Tea
5. Teach Me Sweetheart
6. Waiting to Know You
7. The Vietnamese Telephone Ministry
8. Oh Sweet Woods
9. Borneo
10. Police Sweater Blood Vow
11. Nevers
12. Benton Harbor Blues
13. Whistle Rhapsody?
14. Benton Harbor Blues Again

Leave a Reply