Nyheder

Gratis musik- og litteratur-koncerter i Århus

Er der noget mere sympatisk end at fejre sin egen fødselsdag ved at give gaver til alle andre? Den århusianske kulturforening Litteraturen på Scenen har i hvert fald tænkt sig at markere sin 10-års-dag ved på søndag at afholde en 12 timer lang række af litteratur-relaterede arrangementer.

På det musikalske felt disker foreningen op med fire vidt forskellige og helt gratis koncerter på spillestedet Gyngen i Århus, hvor litteratur og musik smelter sammen. Kl. 20, hvor koncertaftenen starter, opfører ensemblet M.A.J. kompositionsværket Forvandlingens mulighed, som efter sigende tematiserer puppen og dens symbolværdi.

Senere vil børnebogsforfatteren Louis Jensen og de viltre electronica-udforskere Jab Mica och El flette elektronik og børnelitteratur sammen. Derefter spiller først trioen Manuskript, der sidste år udgav det sarte debutalbum Digt #1, og dernæst digteren Morten Søndergaard i et samarbejde med duoen Schweppenhäuser/Thomsen.

Leave a Reply