Nyheder

Mazarin i Vega d. 19 . april

Det amerikanske band Mazarin udgav sidste år deres tredje album We’re Already There.

Efter to og et halvt års optagelser og produktion var albummet den perfekte blanding af P3-pop og psych-pop. På albummet gæster blandt andet Kurt Heasley (fra Lilys), Don Devore (fra Icarus Line) og Walt Martin (fra The Walkmen).

D. 19. april giver bandet fra Philadelphia koncert i København, og forhåbentlig lever bandet op til den fantastiske power-pop på albummet, som blev rost meget af Pitchforkmedia. “It is a spangled, soaring indie pop record as winning and ambitious as anything else we’re likely to wistfully smile over this year, and the hits just keep coming,” skrev e-zinets anmelder og gav albummet 8/10.

Lyt til nummeret The New American Apathy fra albummet.

Læs mere hos Mazarins amerikanske pladeselskab I and Ear Records.

Leave a Reply