Nyheder

Schneider TM vender tilbage med Skoda

Tyskeren Dirk Dresselhaus er bedst kendt som Schneider TM. D. 24. april udkommer hans tredje album.

Albummet har fået titlen Skoda Mluvit, og denne titel kommer fra Dresselhaus’ tjekkiske bedstemors sprogbrug. Ordene betyder noget i retning af “Det er ikke værd at nævne, videre!” For Dresselhaus er ordene blevet en slags mantra, som har fået ham igennem svære perioder i livet med blandt andet parforholdsproblemer og en motorcykelulykke.

Schneider TM er mest kendt for den coverversion af The Smiths’ “œThere’s A Light That Never Goes Out”, som han lavede sammen med Kpt Michi.Gan under titlen “œThe Light 3000”. På Skoda Mluvit fortsætter han sin færd gennem underskoven af hybriden mellem indie og elektronika.

Tracklisten:
1. More Time
2. Pac Man / Shopping Cart
3. Peanut
4. S´kcorratiug
5. Caplets
6. Vodou
7. Skoda Mluvit
8. The Blacksmith (feat. Max Turner)
9. Klexx
10. Cataractact
11. The Slide
12. A Ride
13. The World´s A Cup

Albummet udgives på Cityslang, og hvis man melder sig ind i pladeselskabets Slang Gang, kan man smuglytte til nummeret “Pac Man / Shopping Cart” fra albummet.

Leave a Reply