Nyheder

The Divine Comedy vender tilbage

Jeg indrømmer det gerne: Indtil vi nåede lidt ind i det nuværende årtusinde, kendte jeg mest Neil Hannon for at have lagt korvokaler på Robbie Williams’ single “No Regrets”.

Så gik det op for mig, at Hannon faktisk var mere kendt for at lave småexcentrisk, alt andet end humorforladt kammerpop med The Divine Comedy end for at være Williams-korsanger. (Forstå det, hvem der kan.)
I 2004 fejrede Hannon sit 15-års jubilæum som The Divine Comedy med pladen Absent Friends, der var den første The Divine Comedy-udgivelse, hvor Hannon slet ikke havde nogle bandkollegaer. I stedet hjalp nogle få venner og Radiohead-produceren Nigel Godrich til.

19. juni udsender The Divine Comedy så albummet Victory for the Comic Muse, og endnu en gang er Hannon alene om at udgøre The Divine Comedy. På ny har han fået hjælpende hænder af gamle samarbejdspartnere, men såvel arrangementerne som produktionen af pladen har Hannon klaret helt på egen hånd.

Leave a Reply