Nyheder

Nyt Tilly and the Wall-album i næste uge

Undertoners anmelder var helt utroligt efterårsforelsket, da han for halvandet år siden dykkede ned i Omaha-kvintetten Tilly and the Walls debutalbum, Wild Like Children. Han betegnede pladen som følsom og fængende popmusik med “en gennemgående naivitet, der vækker minder om første kærester, drukture, drilleri, og hvad der nu ellers hører sig til en almindelig skolegang.”

Og nu har de to knægte og de tre tøser (heraf stepdanser den ene rytmespor til numrene) mere små-naiv, håndklappende indiepop parat. Den 23. maj slipper Tilly and the Wall nemlig Bottom of Barrels løs via Conor Obersts selskab Team Love.

Ud over stepskoene lover kvintetten at byde på cello, xylofon, harmonika samt trompet – og vi tør godt love, at der også dukker fængende popmelodier op hér og dér. Skal man dømme efter titlen på førstesinglen “Bad Education”, har Tilly and the Wall ikke helt lagt skoletiden bag sig. Men der er tilsyneladende også farver på menukortet:

1. Rainbows in the Dark
2. Urgency
3. Bad Education
4. Lost Girls
5. Love Song
6. Sing Songs Along
7. Black and Blue
8. Brave Day
9. The Freest Man
10. Coughing Colors

Leave a Reply