Nyheder

Nyt Saint Thomas-album til august

Der er knap gået et år, siden norske Saint Thomas udsendte albummet Children of the New Brigade. Men 28. august har hr. Thomas Hansen en ny plade på gaden i hjemlandet.

Den har fået titlen There’s Only One of Me – en titel, der meget vel kan referere til, at Saint Thomas de seneste år har været så hård ved sig selv, at kroppen har ladet forstå, at den snart ville ro, hvis den skulle blive ved med at holde.

For to dage siden vendte Hansen hjem fra et to måneder langt afvænningsforløb, hvor han har fået stoppet en langvarig og vedholdende afhængighed af benzodiazepiner – beroligende piller såsom Valium og Diazepam. Dette pillemisbrug har Saint Thomas altså stoppet nu, og han ser frem til at få det nye album udgivet.

Hvis du har lyst til at høre, hvordan det lyder, er der mulighed for at høre tre af numrene på Saint Thomas’ MySpace-side.

Leave a Reply