Artikler

Spot Festival 2006 i Århus, 01.-03.06.06

[Mikkel Mortensen og Theis Ørntoft]Sammenlignet med 2005-festivalen havde Spot-arrangørerne fokuseret lidt mere på upcoming bands. Der var ingen Clemens, Julie eller Mew – men masser af musik fra den mere eller mindre etablerede del af vækstlaget både i Danmark og hos vores skandinaviske kollegaer.

Selvfølgelig kan man, ligesom vi har for vane at gøre hér, spørge sig selv, om f.eks. Diefenbach og Serena Maneesh har det helt store behov for at blive spottet af pladeselskabsfolk, når de i forvejen har fået deres plader ud ude i det store udland – men det betyder jo ikke, at d’herrer ikke kan give publikum noget godt med på vejen.

Undertoner sendte to mand af sted til festivalen i Århus C, og der er en del mere malurt i deres bæger med anmeldelser, end der eksempelvis var sidste år. Læs selv vurderingerne af en række af årets koncerter hér:

BigBang, The Magic Bullet Theory, Death to Frank Ziyanak, Causa Sui
Doí, The Holiday Show, Dúné
Heidi Mortenson, Jomi Massage, Animal Alpha, Lampshade
Lis Er Stille, Elliott Brood, Figurines, Holy Fuck
Mugison, Thom Hell, Anna Ternheim
Nordstrøm, Pluto, Sterling
Veto, Epo-555, Diefenbach
Yellowish, Oh No Ono, I Got You on Tape

Leave a Reply