Nyheder

Soloalbum på vej fra Pete Doherty

Sidst vi her på Undertoner havde fat i det hatteklædte problembarn Pete Doherty, spiste han Ritter Sport med nødder i et dansk IC3-tog.

Det fremgik dog også ganske tydeligt, at han ikke altid nøjes med at spise tysk chokolade. I løbet af den snart forgangne måned har Doherty så fået indopereret en form for implantat, der skal mindske hans afhængighed af heroin. I den anledning planlægger Doherty så nu at udgive soloalbummet The Implant Sessions, som ifølge NME.com skulle være klar i løbet af i år.

Doherty er også i gang med opfølgeren til Babyshamles-albummet Down in Albion fra 2005. Men lad os nu lige se, hvor længe han holder fast i sine planer. Til NME siger Doherty i hvert fald, at implantatet ikke rigtig er kommet til at fungere endnu.

Leave a Reply