Nyheder

Speaker Bite Me indspiller ny plade

Meget grimt kan man sige om Rupert Murdoch og hans Myspace, men der er bestemt også masser af lyse sider. Blandt andet har en stilfærdig internetside som Undertoner muligheden for at blive Anna Davids ven, lige så vel som enhver tilfældig forbipasserende bruger kan få et dybt indblik i diverse P3-værters hverdagsliv.

Nå, der er skrevet så rigeligt om Myspace i danske medier de seneste måneder, så lad os komme til sagen: Speaker Bite Me er gået i studiet igen, og takket være Myspace kan vi nu fortælle, at en række livefavoritter formentlig er med på tracklisten til den kommende plade.

Støjrockkvartetten har nemlig lagt billeder fra studiet op på deres Myspace-side, og på et af dem kan man se noget, der godt kunne være et whiteboard med ni titler på. Deriblandt ses “Grasshopper”, den klaverdrevne “Apples” samt det efterhånden adskillige år gamle nummer “Landscapes”, som bandet har holdt trofast ved.

I og med at indspilningerne først lige er startet, er der p.t. ingen meldinger om, hvornår det nye album er parat. Til gengæld er det sikkert og vist, at Speaker Bite Me spiller på Stengade30 d. 23. november.

Leave a Reply