Nyheder

The Tremolo Beer Gut spiller live – lover album

Den danske surf-kvartet The Tremolo Beer Gut spiller på Stengade30 til november.

Stengade30 var der, hvor kvartetten – der består af Sune Wagner, Yebo, Jengo og Per Sunding – live-debuterede i slutningen af 90’erne. Nu vender bandet tilbage d. 15. november.

The Tremolo Beer Gut udgav deres seneste album i 2001, så det er ved at være på tide, at der kommer en ny udgivelse. Og det er de fire medlemmer da også godt klar over – derfor skriver de på hjemmesiden: “We are still planning on recording a new album… rest asured (as we are resting asured) that it WILL happen. We just have a hard time figuring out where to go from stereo to mono to…. nono?”

Bandet har dog ikke ligget helt på den lade side i fem år, men har senest lavet musik til filmen It Came From the West – en hånddukke-zombiefilm. Der er releasefest for filmen i København i starten af 2007.

The Tremolo Beer Gut

Leave a Reply