Nyheder

Murder på miniturné

Snart kan Murder opleves rundt om i det danske rige, og måske venter Roskilde Festival også?

Foto: white noise

Den danske duo med det morderlige navn kunne sidste år strø om sig med stjerner og positiv omtale fra stort set samtlige musikmagasiner og dagblade på baggrund af deres seneste udspil Stockholm Syndrome. Også Undertoners anmelder havde armene i vejret, da han i oktober uddelte 5 U’er til pladen.

Den positive vibe omkring Murder har bredt sig så meget, at Foreningen af Danske Musikkritikere har nomineret Murder til ’Årets håb’ og Jacob Bellens til ’Årets vokalist’ ved den årlige Steppeulven-uddeling, der løber af stablen den 3. februar. Netop ’Årets håb’ er den måske mest prestigefyldte pris, da den ud over hæder og ære giver en fribillet til Roskilde Festival, hvor vindernavnet skal optræde.

Murder har dog været en sjælden gæst på de danske spillesteder. Men det råder de nu bod på med en senvinter-miniturné, der bringer dem rundt i landet. Ifølge turnéplanen på Murders MySpace-profil kommer de forbi følgende steder:

25. januar – Vanløse Kulturhus, Vanløse
26. januar – Musik Cafeen, København
27. januar – Musik Cafeen, København
2. februar – tba
22. februar – Musik Cafeen, Århus
23. februar – Studenterhuset, Aalborg
25. februar – Dexter, Odense

Leave a Reply