Nyheder

Se WhoMadeWho live derhjemme

Ak ja, kunstnere og deres spiseforstyrrelser.

Oplev en WhoMadeWho-koncert direkte på computeren

Ak ja, kunstnere og deres spiseforstyrrelser.

Ak ja, kunstnere og deres spiseforstyrrelser.

Det er koldt. Radiatoren står og summer, og udenfor kan man se sneen og ånden fra folk, der har vovet sig ud. Det er ikke sådan et vejr, der giver en lyst til at springe ud af sengen for at komme til koncert. Det behøver du heller ikke, for i morgen kan du sidde derhjemme og se WhoMadeWho spille live på Paradiso i Amsterdam.

Begivenheden foregår på Fab Channel og starter i morgen aften kl. 23.30. Som vi tidligere har rapporteret er den danske gruppe på vej med nyt materiale, og vi kan jo håbe, at der kommer smagsprøver herfra til koncerten i morgen. Hvis man alligevel har bevæget sig ud i sneen eller har travlt med spille kabale, kan man også finde koncerten senere i Fab Channels arkiv, der bl.a. også indeholder koncerter med Bright Eyes, Okkervil River og Iron & Wine.

Leave a Reply