Nyheder

Fastelavn med The William Blakes

Klæd dig ud og hold fastelavn med The William Blakes
william-blakes

Det bedste ved vinteren, da jeg var barn, var, når det blev fastelavn, og jeg kunne klæde mig ud og samle penge ind fra alle naboerne. Min primære indtægt fra jeg var fem til 12 år. Min mor er syerske, så hun lavede altid nogle flotte kostumer. Jeg har bl.a. været krage og Robin (en af mine venner var Batman).

Nå, men min mor må på den igen, for den 21. februar inviterer The William Blakes, der kom ind på en flot sjetteplads på Undertoners årsliste i år, til fastelavnsfest i Pumpehuset. Den 23. februar udsender de nemlig allerede opfølgeren, Dear Unknown Friend, og det vil de fejre i den forbindelse med en vild koncert med gæsteoptræden af Mikael Simpson, Steffen Brandt, Ane Trolle, Nikolaj Nørlund, Jong Pang, Waqas Qadri og Slaraffenland, og derudover vil Djuna Barnes og Tue Track dj’e til festen.

Og det kan godt betale sig at klæde sig ud, da en flot udklædning automatisk giver en gratis øl som anerkendelse. Jeg tager 10 forskellige udklædninger med, så jeg kan drikke gratis hele aftenen.

Leave a Reply