Nyheder

Fredagsvideo: Bomb the Bass: Black River

Fredagsvideo: Bomb the Bass: Black River

Sidste år udgav Bomb the Bass sit første album, Future Chaos, i 13 år uden særlig meget opmærksomhed. Til trods for at Tim Simenon, der står bag projektet, er lidt af en elektronisk nybryder helt tilbage fra 80’erne, hvor han lavede op til flere hits, bl.a. med Neneh Cherrry. Som Bomb the Bass udgav han både den klassiske debut Into the Dragon og den sidste og meget roste plade Clear fra 1995 med bl.a. Sinead O’Connor på vokal.

Her på Undertoner fik vi da heller ikke skrevet mange ord om sidste års plade, men det virker til at være en fejl, når man ser videoen til “Black River” med Mark Lanegan på vokal. Til trods for at den er vant til at spille op mod sprøde guitartoner, så fungerer den utrolig godt i Simenons afdæmpede elektroniske univers. Videoen inkluderer en mand, der klæder sig ud som heks, med det formål ubemærket at slæbe en ligpose ned til søen. Eller er det nu en ligpose?

Leave a Reply