Nyheder

Oh No Ono klar med opfølger

Rebeller ryger indenfor. Foto: Simon Birk

Det nordjyske band er klar med opfølgeren til deres debut

Rebeller ryger indenfor. Foto: Simon Birk

Rebeller ryger indenfor. Foto: Simon Birk

Så kan du godt sætte kryds i kalenderen den 20. april, hvis du er til helium-opblæste vokaler og dansabel indiepop. Der udsender Oh No Ono nemlig deres andet album, som er opfølgeren til den anmelderroste debut Yes fra 2006.

Om indspilningsprocessen siger bandet: »Sangene og deres univers inspirerede os til at finde de optimale steder at indspille, såsom strande i det sydsjællandske, kirkerum, kældre, lofter, på åbent hav, under vand, i skove, fabrikshaller og selvfølgelig i regulære studier. Vi er meget glade for det endelige resultat, og det kribler i vores kroppe for at få det ud til alle, der har lyst til at tage imod det!«

Det lyder ærlig talt, som om de har lavet et højstemt, atmosfærisk album med de indspilnings-lokationer, men det ville da være en overraskende u-vending. Nå, men for nu at få skudt albummet ordentlig afsted herhjemme har de planlagt nogle koncerter:

14. maj Pumpehuset, København
15. maj Kulturmaskinen, Odense
22. maj Studenterhuset, Aalborg

Leave a Reply