Nyheder

Fredagsvideo: Brendan Canning: “Love Is New”

Canadisk indierocker går disco

Nu hvor det er fredag, skal vi have en lille discofilm. Men hvem havde nogensinde forventet, at Brendan Canning fra det canadiske musikerkollektiv Broken Social Scene skulle have en dansende hipster i sig? I denne nye video “Love Is New”, som er fra sidste års album Something for All of Us, har Shelley Lewis instrueret en hyggelig Saturday Night Fever-pastiche til nummeret med Canning selv i hovedrollen, så der er god grund til at tro det (læg mærke til Beastie Boys-referencen):

Broken Social Scene Presents: Brendan Canning – Love Is New

Men det er nu desværre ret tydeligt, at han ikke har det samme svaj i hofterne, som gjorde John Travolta så populær i den originale film:

I 1998 instruerede Frank van den Eeden faktisk en lignende pastiche til Zita Swoons
første single “My Bond with You and Your Planet: Disco!”. Zita Swoon var Stef Kamil Carlens’ andet band efter han var gået ud af dEUS. Personligt kan jeg bedre lide den her video, hvor der også er en reference til “Heat” mod slutningen:

Leave a Reply