Nyheder

Blue Foundation label-aften på Rust

Shoegazer i nye gevandter i morgen aften på Rust

De sidste mange år har shoegazer fået noget af en revival i både rock- og electronica-kredse. Grupper som canadiske Manitoba og norske Serena-Maneesh har gjort 90’er-dillen populær, og det har bestemt også hjulpet, at My Bloody Valentine er begyndt at spille igen.

I morgen aften er der mulighed for at opleve nogle danske bud på genren. Ghost Society er et nyt projekt bestående af Sara Savery fra People Press Play, Tobias Wilner (Blue Foundation / Bichi) og Lasse Herbst, og de holder releasefest for deres ep Dogs and Desperation, som udkommer på Blue Foundations eget selskab Dead People’s Choice, på Rust i København. Opvarmningen står NoMoreHeroes, der kun består af Ab Mannov, som tidligere har spillet i Blue Foundation, for.

Udover dette interessante danske udbud af shoegazer vil Jonas Bjerre fra Mew og Thomas Morr fra Morr Music stå bag DJ-pulten.

Se weirdo promotionsvideo herunder:

Leave a Reply