Nyheder

The Clean udgiver nyt album

Et udstillingsvindue for en slikbutik eller en del af coveret til The Cleans nye album?

Ok, indrømmet, New Zealands musikscene er måske ikke den mest eksponerede i verden, men det er egentlig synd. Især fordi de i 80’erne havde en række spændende navne centreret omkring pladeselskabet Flyin Nun.

Et udstillingsvindue for en slikbutik eller en del af coveret til The Cleans nye album?

Et udstillingsvindue for en slikbutik eller en del af coveret til The Cleans nye album?

Et af de vigtigste var The Clean, der stik mod alle forventninger formåede at indtage den new zealandske hitliste med deres debutalbum, som de havde optaget på en firespors-båndoptager. De stod for en skramlet janglepop med få noter af krautrock, og den opleves bedst på den fabelagtige opsamling Anthology, som Merge udgav i 2003 i samarbejde med Flying Nun.

Nu er Merge klar med et nyt album fra det gamle kiwi-band, som er det første siden Getaway fra 2001. Det kommer til at hedde Mister Pop og udkommer 8. september. Ifølge pressemeddelelsen kommer der vist ikke til at ske radikaliteter med bandets stil. Allerede nu kan man høre nummeret “In the Dreamlife You Need a Rubber Soul“:

Ifølge Tinymixtapes ser tracklisten sådan ud:

1. Loog
2. Are You Really On Drugs?
3. In the Dreamlife You Need a Rubber Soul
4. Asleep In the Tunnel
5. Back In the Day
6. Moonjumper
7. Factory Man
8. Simple Fix
9. Tensile
10. All Those Notes

Leave a Reply