Nyheder

Pakistan inviterer til tiltrængt vinterafbræk

Læn dig godt tilbage i sofaen, og lyt til Asfandyar Khans nye ep The North Wind. Den 24-årige pakistaner, som bor i hjertet af Islamabad, inviterer til ren afslapning med luftige, guitarbaserede lydlandskaber.

 

Det er ikke hver dag, man præsenteres for pakistansk uafhængig og drømmende ambient. 24-årige Asfandyar Khans nye ep The North Wind vidner dog om en alternativ pakistansk musikscene, der virkelig er værd at tjekke ud.

Khan, som bor i hjertet af Islamabad, producerer smukke, luftige, guitarbaserede lydlandskaber med inspiration i navne som Matthew Robert Cooper, Brian Eno og Tim Hecker. Med kroppen placeret tungt i lænestolen er Asfandyar Khans musik det tiltrængte afbræk fra vintervirkeligheden, hvor tankerne lader sig flyde ud i gamle minder.

Ep’en The North Wind samt Khans tidligere materiale kan downloades kvit og frit via hans Bandcamp.

 

Leave a Reply