Konkurrencer

Vind det nyeste múm-album

Skrevet af Redaktionen

Kan du lide tilbagelænet, drømmende indiepop? Har du ikke fået købt Sing Along to Songs You Don’t Know endnu? Så prøv at gætte rigtigt her og modtag albummet med posten.

Múm byder op til dans i et fjernt, fjernt drømmeland.

Múm byder op til dans i et fjernt, fjernt drømmeland.

Múm svæver i de øverste, elektroniske luftlag. Deroppe, hvor ikke ret mange andre kommer, og hvor du kan lægge armene under hovedet og drømme dig hen til lige præcis det sted, der for dig er lig med ro, varme og lifligt blæsende vinde.

På deres nye album har múm bevaret deres traditionelle opklippede lydbillede, der kan være så afsindigt smukt. Men der er også kommet skæve smil til og småfjollede, lydefterlignende sange. Múm har omfavnet indiepoppen, er legesyge og træder mere imødekommende dansetrin end længe set. Så har du lyst til at danse og drømme med – og har du lyst til at synge med på sangene på Sing Along to Songs You Don’t Know – skal du blot udnytte din musikalske paratviden og svare rigtigt på nedenstående spørgsmål inden 21. september. Så kan du blive en af de fem vindere, der modtager múms album med posten.

[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]

Leave a Reply