Konkurrencer

Vind Band Anes nye album

Skrevet af Redaktionen

Undertoner flyder over konkurrencepræmier her op til jul. Nogen skal jo nyde godt af dem, så hvorfor ikke dig? Her kan du vinde Band Anes nye album.

Band AneAne Østergaard har gået på konservatoriet, men hendes musik er nu ikke så skolet, som den slags uddannelse ellers lægger op til. Hun kan lide at eksperimentere, kan hun. Under navnet Band Ane får de eksperimenter lov at blomstre. Først med Anish Music og for nylig med album to og tre, der med smuk sproglig opfindsomhed og et nik til noget, der minder om valbyengelsk, hedder Anish Music Too & Free.

Det dobbeltalbum kunne Zenia Menzer godt lide og skrev bl.a. om det: »Med en blanding af melodisk electronica, renere psykedeliske opsætninger og spoken word har hun sammensat et dobbeltalbum, hvor spoken word repræsenterer det hverdagslignende og jordnære, mens musikken i sig selv får gjort de to album mere abstrakte og narrative. Musikken peger i sig selv fremad, og begge album har et avantgardistisk særpræg, der ikke kun bryder med reglerne, men også omformer dem.«

Nu kan du selv få mulighed for at høre, hvad det er for tosserier, Band Ane fjoller rundt med, da Undertoner i samarbejde med Jenka Music udlodder et eksemplar af det nye album til tre vindere, der kan svare rigtigt på nedenstående spørgsmål senest 20. december.

Tak for interessen. Vi har fundet vores vindere!

1 kommentar

Leave a Reply