Konkurrencer

Vind billetter til soulsangerinden Jessie Ware i Lille Vega

Skrevet af Redaktionen

Om vinteren er det småt med fuglesang fra morgenstunden. Undertoner råder bod på den biologiske misere ved at udlodde billetter til den britiske sangfugl Jessie Wares koncert i Vega.

Hellere en Jessica Ware ved hånden end ti sangerinder på taget. Englands nyeste sangfugl sprænger rammerne på Lille Vega tirsdag den 26. februar med sin r’n’b-inspirerede pop. Har du en svaghed for blåtonede soul-sangerinder som Sade og Whitney Houston, og sætter du samtidig pris på downtempo r’n’b og britisk electronica, så er det om at læse til ende, for du kan blive en af de heldige vindere af to gange to billetter til koncerten.

Jessie Ware havde egentligt opgivet sangkarrieren for at blive journalist. At rapportere til den jødiske verden for Jewish Chronicle blev dog hurtigt trumfet af chancen for at optræde på SBTRKT’s 2010-single “Nervous“. Herfra er det gået stærkt. 2011 bød blandt andet på en gæsteoptræden på Jokers debutalbum, The Vision. Pladen hentede kun to og et halvt U hos Undertoner, men Jessie Ware fremhæves som et af pladens højdepunkter: »Mens (Silas, red.) Bjerregaard taber kampen mod en basbund, der er så bombastisk, at man nærmest kan røre ved den, sejrer Jessie Ware i singlen “The Vision (Breathe In)” ved at folde alle sin stemmes r’n’b-facetter ud med så megen kraft, at der forhåbentlig har været en iltmaske i studiet.«

Ware har i hvert fald haft ilt nok til debutalbummet Devotion, som blev sluppet i august 2012, høstede rigtig gode årslisteplaceringer og blev nomineret til den berømte Mercury-pris for årets album. Du kan tjekke kapaciteten af hendes lunger på nummeret “Running”, der ligger i toppen af dette indlæg. Interesseret? Så varm musearmen op, for nu skal der klikkes i en svarboks. Husk at gøre det senest den 23. februar.

Vinderne er fundet.

Leave a Reply