Nyheder

Fall Be Kind – ny EP fra Animal Collective

Fall Be KindFor nogle dage siden løb vi med rygter her på Undertoner om en ny Animal Collective-plade. De rygter er nu blevet bekræftet. Avey Tare fra Animal Collective var nemlig i snakkehumør, da han for nogle dage siden talte med Pitchfork.  Han bekræftede udgivelsen af Fall Be Kind, en EP med fem numre på 28 minutter. Se coveret her til højre. Tracklisten er som følger:

1. Graze
2. What Would I Want? Sky
3. Bleed
4. On A Highway
5. I Think I Can

“Graze”, “On A Highway” og “I Think I Can” er rester fra deres niende album Merriweather Post Pavilion, mens “Bleed” og “What Would I Want? Sky” er helt nye numre. Sidstnævnte er baseret på et Grateful Dead-sample. Animal Collective er således de første nogensinde til at få tilladelse til at sample Grateful Dead. Fall Be Kind udkommer på vinyl og cd i december, men allerede midt i november kan den anskaffes digitalt.

Skulle det ikke være nok for de hungrende Animal Collective-fans, ja, så topper drengene med en Brothersport-single den 9. november på Domino Records. A-siden bliver albumversionen af “Brothersport”, albumafslutteren fra Merriweather. B-siden er en 10 minutter lang live-udgave af “Bleed”, det nye nummer fra Fall Be Kind.

Var det ikke nok? Nej? Animal Collective udgiver deres tiende album i starten af 2010. Der er stadig ingen titel, men vi ved, at det er det længe ventede filmprojekt, de har arbejdet på i tre år. Film-albummet skulle være det mest mørke og mest eksperimenterende, de nogensinde har lavet. Lad os nu se.

Og til sidst en godbid for at have læst denne lange nørdinformation. Et styks soundboard-liveoptagelse fra en sommerkoncert i Big Sur. Læg mærke til de to nye numre og den opdaterede version af “Who Could Win a Rabbit”. En af deres bedste koncerter nogensinde? Vurder selv.

Big Sur, del 1
Big Sur, del 2

1. Intro
2. #1
3. Comfy In Nautica
4. Who Could Win a Rabbit
5. Summertime Clothes
6. My Girls
7. Bleed
8. What Would I Want? Sky
9. Guys Eyes
10. Fireworks Suite
11. Brothersport
12. Also Frightened
13. Daily Routine
14. No More Runnin’

Leave a Reply