Nyheder

Fredagsvideo: The Most Serene Republic: “Heavens to Purgatory”

The Most Serene Republic er et af de her canadiske bands, hvor antallet af medlemmer overstiger antallet af medarbejdere i et gammelt kommunistisk bageri. Men modsat de kommunistiske bagerier er det faktisk effektivt i de canadiske bands.

For nogle år siden opvarmede The Most Serene Republic, da de lige havde udgivet deres første album, for Broken Social Scene, et band de har en del til fælles med, på Loppen, og i år har de udgivet deres fjerde album …And the Ever Expanding Universe. Hvis man skal dømme efter singlen “Heavens to Purgatory”, så er det et forbandet godt album. Det er i hvert fald en catchy single, og videoen er også ganske morsom, selvom bandet nok var lidt “ved siden af sig selv” den dag. Se og hør (nej, det er ikke product placement) selv:

Leave a Reply