Nyheder

PonyRec fejrer femårsfødselsdag i Århus og København

PonyRec har lært at stave til deres eget navn allerede som 5-årig.
PonyRec har lært at stave til deres eget navn allerede som femårig.

PonyRec har lært at stave til deres eget navn allerede som femårig.

Det københavnske/berlinske pladeselskab PonyRec, der bl.a. udgiver Marybell Katastrophy, Lily Electric, Tone og Gravy, har holdt ved i fem år nu, og det fejrer de med to fester i Århus og København.

Den første fest er i morgen, 5. november, i Århus på Musikcaféen, og den næste fest er på fredag, den 6. november, på Musikcafeen i Huset i Magstræde. De første 50 gæster ved hver fest får ganske gratis en kopi af PonyRec 5 Years-singlen, der er udkommet på 7″ og som download. En single, der byder på nye numre med Green Pitch og Alcoholic Faith Mission.

Og netop de to bands spiller til festerne sammen med Halph, som var selskabets første band i folden. Alle tre bands har udgivet albums i år, så de er tændt på at levere deres sange til publikum. Trop op, det koster ikke mere end 60-70 kr. at komme ind.

Leave a Reply