Nyheder

Jackie-O Motherfucker spiller på Loppen

Foto: ©Wild Don Lewis 2006
Foto: ©Wild Don Lewis 2006

Foto: ©Wild Don Lewis 2006

Jep, den skulle være god nok. Loppens hjemmeside har i hvert fald annonceret Jackie-O Motherfucker til at komme 27. marts 2010 (Rettelse: Koncertdato flyttet: 28. februar, se kommentar fra koncertarrangør nederst, red.).

Jackie-O Motherfucker er en af de fornemste repræsentanter for den eksperimenterende, improviserede americana i stil med Sunburned Hand of the Man, No-Neck Blues Band o.lign. Med freejazzede arrangementer, der inkluderer støj, droner og til tider endda scratch, genfortolker de den amerikanske musikhistorie i uforudsigelige retninger. Bandets hovedmand er Tom Greenwood, der har haft mere end 40 samarbejdspartnere i bandet siden starten. I øjeblikket tæller bandet syv mand, men det er ikke sikkert, det er de samme syv, der kommer med til Danmark. De har desuden udgivet pladen Ballads of the Revolution i år.

Sidst bandet var i Danmark spillede de i 2007 i både København og Århus, men indtil videre er der ikke andre datoer i Danmark end den i København.

2 kommentarer

Leave a Reply