Nyheder

Hot shots remixer Liars

Ægte rockstarz tyller frugt i sig.
Ægte rockstarz tyller frugt i sig.

Ægte rockstarz tyller frugt i sig.

Liars er jo på vej med deres femte album, Sisterworld, som vi allerede skrev om sidste år. Et album, der skal følge op på det selvbetitlede genremix, som viste Liars fra en mere tilgængelig side.

Nu forlyder det fra Tiny Mix Tapes, at der følger en bonusdisc med den nye plade, hvor nogle alternative stjerner remixer numrene. Det bliver Thom Yorke, Tunde Adebimpe (TV On The Radio), Bradford Cox (Deerhunter, Atlas Sound), The Melvins, Alan Vega (Suicide) og Blonde Redhead. En fornem forsamling, må man sige. Man kan i øvrigt også downloade nummeret “Scissor” gratis på albummets hjemmeside. Her har Angus taget sin lighed med en ung Nick Cave alvorligt og leverer en gotisk ballade, inden de begynder at rocke. Albummet udkommer 8. marts.

Leave a Reply