Nyheder

Marvins Revolt stopper

Foto: Lasse Høgh
Foto: Lasse Høgh

Foto: Lasse Høgh

Det er trist at skrive det, men Marvins Revolt har besluttet sig for at stoppe på ubestemt tid, og bandet er usikre på, om de nogensinde vil spille sammen igen. Beslutningen er taget i fællesskab ifølge udmeldingen på deres Myspace. De har simpelthen mistet lysten til at skabe musik sammen, toure og indspille musik og har derfor valgt at stoppe.

Det er kun endnu mere ærgeligt, da de lige har udgivet en af 2009’s bedste plader, Patrolling the Heights. Bandet havde desuden også vist sine uovertrufne evner som liveband i december på Lades Kælder.  Nogle evner som Japan blev de sidste til at opleve. Forhåbentlig vil en pause give dem nye kræfter og inspiration.

2 kommentarer

  • I sandhed en trist nyhed. Hvis ikke de finder sammen igen, må vi jo håbe på nogle nye projekter med de forskellige medlemmer.

  • Martin spiller allerede i Rising.

    Forhåbentlig hører vi også fra de andre to i anden sammenhæng.

Leave a Reply