Nyheder

Endangered Blood på en eftermiddag

Så spartansk kan det se ud, når 4 store eksperimentalmusikere slår pjalterne sammen. Om musikken er en smule mere elegant, er der nu mulighed for at finde ud af.
Skrevet af Jeppe Jørgensen

Så spartansk kan det se ud, når fire store eksperimentalmusikere slår pjalterne sammen. Om musikken er en smule mere elegant, er der nu mulighed for at finde ud af.

Endangered Blood, eller på dansk ”truet blod”, er ikke, som navnet ellers kunne antyde, et white-pride-foretagende – det er tværtimod Jazz Club Locos satsning, når de nu på lørdag (d. 20/11) åbner for et nyt koncept med eftermiddagskoncerter på Wray i Christianshavn.

Med navne som bl.a. Trevor Dunn (Mr. Bungle, Fantomas) og Oscar Noriega er der ikke tale om dværge i det alternative miljø, så det er ærligt talt spændende at se, om mandebandet præsterer god eksperimentaljazz i deres omgang med »et miks af egne kompositioner og jazz-klassikere« (som de skriver i deres nyhedsmail), eller om det ender som en rent tilbageskuende oplevelse.

Et er sikkert: Jazz Club Loco har tidligere stået for nogle spændende arrangementer, blandt andet på musik-skibet Stubnitz, og hvis de holder standarden, er Wray måske ikke det værste sted at oparbejde en eftermiddagsbrandert.

Leave a Reply