Nyheder

Ny sang fra TV on the Radio

Efter mesterværket Dear Science – som i 2008 kun var et halvt U fra at score Undertoners topkarakter – er Brooklyn-bandet TV on the Radio endelig klar med en opfølger.

TV on the Radios nye album udkommer den 12. april.

Efter mesterværket Dear Science – som i 2008 kun var et halvt U fra at score Undertoners topkarakter – er Brooklyn-bandet TV on the Radio endelig klar med en opfølger. Ifølge Seattle-radiostationen The End og Pitchfork udkommer det nye album, som bærer titlen Nine Types of Light, den 12. april. The End fik også æren af at være de første til at spille sangen “Will Do”, som vil være at finde på albummet. Hør nummeret her.

Til april drager bandet på turné i USA og Europa, men der foreligger desværre ingen danske datoer.

1 kommentar

Leave a Reply