Konkurrencer

Vind koncertbilletter til Mona

Skrevet af Redaktionen

Hvem er Mona? Kan du svare på spørgsmålet, bliver du måske den heldige vinder af to billetter til den amerikanske rockkvartets koncert på Loppen 27. februar.

Hvem er Mona?

Jo: Mona er et alternativt rockband, der oprindeligt er fra Dayton, Ohio, og som efter eget udsagn spiller revitaliseret rock. Medlemmerne Nick Brown (vokal, guitar, keyboard), Vince Gard (trommer), Zach Lindsey (bas) og Jordan Young (guitar) holder dog på nuværende tidspunkt til i gode, gamle Nashville, Tenesse. Herfra strømmer deres musik, der beskrives som Roy Orbinson-melodier tilsat lidt punk. Men dybest set er opskriften ret klassisk. En af bandets ophavsmænd, Nick Brown, fortæller: »Vi er bare fire gutter, der laver noget støj i en garage og har det skægt.«

Det har ikke skortet på gode optrædener fra bandet, der har haft succes med at spille i Jools Hollands BBC-show “Later… with Jools Holland” i november, hvor de blandt andet opførte nummeret “Teenager” og førstesinglen “Listen to Your Love”. Senest har de fire amerikanere også varmet op for The Walkmen, hvem deres bombastiske rocklyd med følsom og voluminøs vokal også godt kan minde om.

MTV og de britiske medier er enige om, at Mona bliver store i 2011, og d. 27. februar spiller bandet med det tøsede navn på Loppen, hvor du selv kan afgøre, om du er enig.

Undertoner udlodder to gange to billetter til et par læsere, der senest 23. februar kan svare rigtigt på følgende spørgsmål og er heldige nok til at få deres navn udtrukket fra den store Undertoner-tombola.

Vinderne er fundet…

Leave a Reply