Konkurrencer

Undertoner og Stengades adventskalender: Højspændt højtid 2. del

Skrevet af Redaktionen

Ligger du allerede i mentalt sukkerchock ved tanken om alle de æbleskiver, du skal nå at spise i løbet af december? Stengade byder på rå og usødet rock med I’ll Be Damned, og du har chancen for at komme med.

I'll Be Damned_Stengade_Konkurrence

Er du allerede ved at drukne i huskelister med gavebånd, papir og til og fra-kort? Virker december som en lang måned med sure pligter og kedelige klippeklistre-arrangementer? Nu giver Undertoner dig et frikort til at tage et velfortjent break fra juletraditionerne.

Lørdag d. 6 december byder Stengade på rå og usødet power rock i form af Aarhus-kvintetten I’ll Be Damned. Bandet er kendt for deres energiladede liveshows, fede riffs og lige på og hårdt-attitude. Drengene har været blandt finalisterne i talentkonkurrencen KarriereKanonen, og har bl.a. spillet på Danmarks Grimmeste Festival, Spot Festival og Smukfest i Skanderborg, hvor de har høstet gode liveanmeldelser. Og nu har du selv chancen for at opleve dem live.

Alt du skal gøre er at besvare nedstående spørgsmål inden d. 4 december, og kryds dine julehjerteflettende fingre. Så bliver det måske dig, der gæster Stengade, når I’ll Be Damned vælter scenen.

Vinderne er fundet.

Leave a Reply