Nyheder

Cass McCombs giver koncert i Danmark

Skrevet af Mia Ravn Bach

Den californiske singer/songwriter og storyteller Cass McCombs har netop annonceret en kommende Europaturné, der bringer ham forbi Loppen i København 31. maj.

Den californiske singer/songwriter og storyteller Cass McCombs har netop annonceret en kommende Europaturné, der skydes i gang primo maj. Går alt som planlagt, får man mulighed for at nyde hans lyriske univers i den sene aftensol, når McCombs rammer Loppen i København 31. maj.

Den kommende tour påbegyndes i forlængelse af, at McCombs er klar med sit femte soloalbum, Wit’s End, som udkommer 11. april på Domino Records. Pladen er lavet i samarbejde med musikeren og produceren Ariel Rechtshaid, der ligeledes var en af frontfigurerne i arbejdet med McCombs seneste udgivelse, Catacombs, som endte på Pitchforks top 50 i 2009.

Wit’s End er resultatet af to års indspilninger i diverse studier og lejligheder i New York, Chicago samt hjemstaten Californien. Ifølge Domino Records er pladen den mest dystre og følsomme af folktroubadurens udgivelser. Cass McCombs er netop kendt for at skrive sange til hjertet frem for hjernen, hvilket man højst sandsynligt vil fornemme, når McCombs indtager Christianias dunkle spillested en forsommeraften.

Leave a Reply