Nyheder

Illusionisten klar med udgivelsesdato, video og releasefest

»Fugle falder ned fra himlen, regimer falder og polerne smelter – Illusionistens plade er på trapperne.« Således skriver det københavnske hiphoplabel Echo Out i en pressemeddelelse.

»Fugle falder ned fra himlen, regimer falder og polerne smelter – Illusionistens plade er på trapperne.« Således skriver det københavnske hiphoplabel Echo Out i en pressemeddelelse.

Still fra Illusionistens nye video "Jeg er din mand" - en yderst blodig affære!

Som vi tidligere har skrevet, er den eftertænksomme rapper illusionisten på trapperne med albummet Syndende engel – angrende djævel på samme selskab, som har udgivet pladerne med M-Cnatet og Pede Gøbb.

Nu ved vi så også, at albummet udkommer 18. marts, og at der på aftenen afholdes releasefest på Dødsmaskinen (Dorteavej 61), hvor man ud over at høre de nye numre fra Illusionisten også kan opleve producerduoen Wittenjürgen (Lars Da Fari & Melancolia).

Ifølge Echo Out viser Illusionistens plade en mørkere og mere blodig side, end man ellers er vant til fra pladeselskabet. Det er dog i vanlig Echo Out-stil Melancolia, der er executive producer på albummet, og han står også bag størstedelen af det dunkle lydbillede. De resterende musikalske bidrag kommer fra folk som Es (Revoltage/Madness 4 Real) og Chewbacca (Dialekten), mens Illusionisten får selskab på mikrofonen fra M-Cnatet og Dialekten.

Du kan desuden allerede nu se videoen til førstesinglen “Jeg er din mand” her!

Leave a Reply