Nyheder

Low udgiver nyt album 12. april

C’mon er titlen på det nye album fra Low, og det kommer på gaden 12. april. Således melder det legendariske pladeselskab Sub Pop om pladen, der skal opfølge Drums and Guns fra 2007.

Low udsender nyt album 12. april.

C’mon er titlen på det nye album fra Low, og det kommer på gaden 12. april. Således melder det legendariske pladeselskab Sub Pop om pladen, der skal opfølge Drums and Guns fra 2007.

Optagelsen af det nye album har fundet sted i en gammel kirke i Duluth, Minnasota: En katolsk kirke, som også går under navnet Sacred Heart Studio, og hvor slowcore-bandets 2002-album Trust også er blevet til. Yderligere skriver Sub Pop, at bandet har udnyttet kirkerummets naturlige rumklang under inspilningen, hvilket specielt kan høres i pladens orgellyd og korarrangementer.

I forhold til Drums and Guns, hvorpå Allan Sparhawk og co. tog kraftig afstand fra Irak-krigen, er det nye album efter sigende mere som en efterspørgsel på menneskelighed og sund fornuft i en verden, der er ved at køre af sporet. Således skriver Sparhawk i pressemeddelesen: »I’m looking in your eyes right now, and we need to figure out how to get through the next moment, together, as human beings.«

Via Sub Pop kan du allerede nu høre åbningsnummeret “Try to Sleep”. Tracklisten kan ses nedenfor:

  1. Try to Sleep
  2. You See Everything
  3. Witches
  4. Done
  5. Especially Me
  6. $20
  7. Majesty/Magic
  8. Nightingale
  9. Nothing But Heart
  10. Something’s Turning Over

Leave a Reply