Nyheder

Fredagsvideo: Low: “Try to Sleep”

Skrevet af Anna Møller

John Stamos er tilbage på skærmen, denne gang i Lows “Try to Sleep”, der agerer fredagsvideo i denne uge.

John Stamos er tilbage!

Selvom Uncle Jesse fra Full House nok aldrig har været helt væk fra skærmen, er han nu tilbage i slowcore-bandet Lows nye video, “Try to Sleep”. Her lipsyncer han med Victoria Secret-modellen Melissa Haro sig gennem adskillige bluescreens og sigende blikke. Det må jo ende galt, tænker du, og det gør det rigtignok også.

Det er imidlertid ikke første gang, Stamos folder sig ud i en musikvideo. Til Beach Boys’ “Kokomo”-video styrede han både congas og stumpebluse, og man må sige, at det er et skridt opad nu at agere stand-in for Lows Alan Sparhawk.

Og hvordan kender Low så til Stamos? Jo, skuespilleren er ven med Matt Beckley, der har co-produceret og mixet C’mon, der udkom 12. april i Danmark. “Try to Sleep” er første nummer på pladen, der bliver anmeldt på Undertoner inden for kort tid.

Hav en dejlig fredag!

Leave a Reply