Nyheder

Stemmejernet drager på forårsturné

Skrevet af Mia Ravn Bach

For godt en måned siden udsendte Stemmejernet alias digteren Niels Lyngsø sit debutalbum, Sigdetvidere. Nu drager han på en mindre forårsturné, hvor han lægger vejen forbi Aalborg, Århus og København.

For godt en måned siden udsendte Stemmejernet alias digteren Niels Lyngsø sit debutalbum, Sigdetvidere, på Geiger Records. Nu drager han på en mindre forårsturné, hvor han lægger vejen forbi Aalborg, Århus og København.

Niels Lyngsøs rapinspirede verbal-poetiske plade er bygget op efter dogmeregler om, at ingen af teksterne er nedskrevet på forhånd, og at alle toner og beat udelukkende er lavet via kroppens og stemmens egne lyde. Live har Stemmejernet dog ved flere lejligheder optrådt med musikere for at give koncertene et udtryk, der bevæger sig ud over Sigdetvideres dogmeregler

Coveret til Niels Lyngsøs nye album.

Under forårsturnéen spiller Lyngsø både med og uden band, hvilket også fremgår af tourplanen nedenfor:

9/4 kl. 13: Litteraturfestivalen Ordkraft, Aalborg: Stemmejernet (solo & unplugged)

14/4 kl. 16: Poesiens Hus, København: Stemmejernet (solo & unplugged)

19/4 kl. 19: Café Retro, København: Stemmejernet (solo & unplugged)

15/5 kl. 16.45: CPH:LITT 2011; sted: Huset i Magstræde:
Stemmejernet feat. Iben Mondrup & Kresten Osgood

27-28/5: SPOT Festivalen, Aarhus: Stemmejernet feat. Iben Mondrup & Kresten Osgood

Leave a Reply