Nyheder

Frost Festival præsenterer danske supportbands

Jazz-pianisten August Rosenbaum er én af Frost Festivals interessante support-kunstnere. 9. februar varmer han op for Nils Frahm i koncertkirken på Blågårds Plads.
Skrevet af Mia Ravn Bach

Frost Festival er på trapperne, og programmet er fuldendt. I dag bekræftede festivalen en håndfuld interessante danske support-bands, der agerer opvarmning for de allerede annoncerede headlinere.

Jazz-pianisten August Rosenbaum er én af Frost Festivals interessante support-kunstnere. 9. februar varmer han op for Nils Frahm i koncertkirken på Blågårds Plads.

Den københavnske Frost Festival kunne her til morgen bekræfte en håndfuld interessante support-navne for de headlinere, festivalen allerede har offentliggjort. Den unge musikerrække tæller blandt andet August Rosenbaum, Dig & Mig, Indians samt We Were Born Canaries, som alle er højaktuelle på den danske upcoming-scene. Ligeledes føjer Frost Rangleklods til programmet, der til åbningsfesten 4. februar vil fyre op for pladerne med et nyt dj-set.

Den danske jazz-pianist August Rosenbaum er allerede et anerkendt navn herhjemme såvel som i udlandet – blandt andet for hans egenfortolkninger af Grizzly Bears musik. Hør selv disse improvisationer, når han som opvarmning for Nils Frahm gæster koncertkirken på Blågårds Plads 9. februar. Bliver du i området, kan du dagen efter samme sted opleve debutkoncert fra det elektroniske pop-foretagende Indians, der optræder som support for svenskeren Jonathan Johansson.

Den pladeaktuelle duo We Were Born Canaries er allerede festivalvante, efter at de vandt karrierekanonen i fjor. Som opvarmning til The Eclectic Moniker 11. februar er der lagt i ovnen til en række popperler, som bliver forsmag på deres album, der skulle udkomme engang til foråret.

En uges tid efter er det Dig & Migs tur til at gå på scenen, når de 17. februar går i krig med trommemaskiner og guitar som support for Ulige Numres optræden. Dig & Mig er allerede signet på Universel og udgiver efter sigende snart en plade, der er produceret af Sune Wagner.

Leave a Reply